Millorar la vida de les persones

Presentació de la candidatura per les eleccions del 2023

Millorar la vida de les persones
Millorar la vida de les persones

Com ja vaig explicar aquí el passat 2 de març l'assemblea local d'Esquerra Republicana tornava a fer-me confiança per encapçalar la llista electoral a les eleccions municipals del maig del 2023.

Durant aquest mes i escaig hem estat preparant l'acte de presentació, que es va fer a Les Escoles el dimecres 20 d'abril i el qual podeu veure íntegrament al nostre canal de Youtube.

Per mi era important que no fos un acte unipersonal, ni un discurs llarg sobre la meva visió particular de Sant Just sinó que fos un acte coral, on les persones que serem la cara visible del projecte tinguéssim la nostra part de protagonisme. Així en Dani Delgado s'estrenava fent parella amb el president de la Federació comarcal i alcalde de El Papiol, Joan Borràs. I la Désirée Triler feia tàndem amb el diputat Jordi Albert. A tots dos mai els podrem agrair prou la seva confiança i el seu suport sempre que ens ha calgut.

Jo mateix tancava l'acte amb la sort de poder compartir escenari amb la secretaria general adjunta i portaveu d'ERC, Marta Vilalta.

No cal dir que tots tres, per mi, són referents i va ser tot un plaer que ens acompanyessin.

Tot l'acte va ser meravellosament conduït per la periodista Olga Vallejo, que ens té (mal)acostumats.

Les intervencions de tots sis van servir perquè la gent conegui una mica més i millor en Dani, la Dési i un servidor. I també, i més important, la nostra visió pel Sant Just que volem. I precisament perquè el nostre és un projecte fort i potent i no l'hem improvisat, l'hem volgut donar a conèixer el més aviat possible. Que la ciutadania sàpiga que estem a la oposició però que tenim vocació de liderar el proper Govern municipal. Que el nostre projecte és una aposta guanyadora i transformadora. Que la ciutadania es podrà fer el seu perquè es podrà veure reflectida en el programa i en la llista electoral.

Perquè volem escoltar molt per trobar les millors solucions als problemes i necessitats de la gent.

Perquè cal governar diferent.

Perquè cal tenir empatia amb la ciutadania i amb les seves preocupacions.

Perquè cal canviar dinàmiques i revitalitzar relacions esgotades.

Perquè cal que la gent torni a estar il·lusionada i a tenir confiança en el seu Ajuntament.

No podem perdre més oportunitats per millorar el poble i les condicions de vida de la gent. No podrem perdre més oportunitats per potenciar un poble on viure-hi plenament, cohesionat territorialment i social, i no un poble on dormir-hi i fer-hi gestions. Hem de posar les estructures i els sistemes necessaris perquè qualsevol persona que esculli desenvolupar el seu projecte de vida a Sant Just, pugui fer-ho. Néixer, formar-se, treballar, viure i relacionar-se socialment al poble.

Els servidors i servidores públics hem de tenir una visió a mig i llarg termini, de 360 graus, i intentar avançar-nos als possibles problemes tenint en compte tots els aspectes de la nostra gestió: serveis bàsics, transport, mobilitat, comerç, centres cívics, socials, esportius i educatius, elements i espais de cohesió social i territorial...

Això és ser útil a la gent. Això és tenir capacitat transformadora.

L'única manera de demostrar que les coses es poden fer diferents és guanyant l'alcaldia i encapçalant un projecte i un equip de persones preparades i motivades per liderar la transformació que necessita Sant Just. Ens calen noves governances i Esquerra Republicana és l’única opció viable i capacitada per millorar el poble.

Millorar la vida de les persones
Millorar la vida de les persones
Millorar la vida de les persones
Millorar la vida de les persones
Millorar la vida de les persones
Millorar la vida de les persones
Millorar la vida de les persones
Millorar la vida de les persones