Objectiu: municipals 2023

Reiniciem Sant Just

Objectiu: municipals 2023
Objectiu: municipals 2023

El passat 2 de març l'assemblea d'Esquerra Republicana de Sant Just em feia confiança, de nou, per encapçalar la llista electoral de cara a les eleccions municipals del 2023.

És un veritable honor i espero estar a l'alçada. Després de millorar els resultats elecció rere elecció ara toca fer el salt definitiu. Volem aconseguir l'alcaldia i liderar un Govern municipal des de l'esquerra i des del republicanisme per tal de posar en marxa la transformació que necessita Sant Just.

Perquè nosaltres, els republicans i les republicanes, entenem l'exercici del poder com una eina per transformar la nostra societat i millorar les condicions de vida dels nostres veïns i veïnes.

Tot sovint Sant Just es veu sotmès al pes i influència de la gran Barcelona, esdevenint un element més de l’Àrea Metropolitana. Ens han gestionat de manera gris i com un espai més dins d'una globalitat. En els darrers anys, per sort, els santjustencs i santjustenques hem vist què ens agrada i què voldríem canviar, hem vist què volem ser i com volem ser-ho.

Ha arribat el moment, doncs, de canviar aquesta dinàmica. Des d’Esquerra Republicana creiem que l’actual Govern municipal ha deixat passar massa oportunitats per millorar el poble. El nostre Ajuntament és un actor passiu de la realitat. Gestiona dins la inèrcia de l’Àrea Metropolitana sense fer un exercici seriós per potenciar els trets distintius de Sant Just i dels seus veïns i veïnes, a través de la cultura, el patrimoni i el comerç de proximitat. En definitiva, de potenciar un poble on viure-hi, cohesionat territorialment i social, i no un lloc on dormir i fer gestions. 

Cal, doncs, canviar les dinàmiques i pensar en Sant Just tot vivint-lo, fent-lo nostre, construint identitat de poble amb cada una de les accions del Govern municipal que han d’ajudar a millorar la vida dels nostres conciutadans i conciutadanes.

El nostre és un projecte col·lectiu que compta amb la complicitat i l'ajuda de molta gent amb les mateixes inquietuds. La suma dels nostres esforços ens farà multiplicar els resultats. Des dels diferents camps d'expertesa construïm un projecte ric i potent. Tenim l'objectiu de fer de Sant Just un poble on tothom pugui desenvolupar el seu projecte de vida en igualtat de condicions.

Ho aconseguirem amb l'ajuda de tots i totes. Som-hi!