Sant Just Republicà, Sant Just de progrés

Désirée Triler i Montse Molinero, números 4 i 2 de la candidatura
Désirée Triler i Montse Molinero, números 4 i 2 de la candidatura

Enlloc està escrit que sempre hagin de guanyar els mateixos. Ho hem vingut demostrant en els darrers anys elecció rere elecció. ERC som l'única força que hem mantingut un creixement sostingut i, per tant, ens hem guanyat la confiança de la gent. Una confiança que hem de saber mantenir si el 26 de maig volem ser la força més votada a Sant Just.

El nostre objectiu no és altra que superar al PSC i dotar el nostre poble de l'esperit Republicà que des de fa 88 anys defensa Esquerra Republicana de Catalunya.

Ho farem amb un candidatura i un programa pensats per això. Un equip absolutament paritari que barreja il·lusió i experiència i unes propostes per fer un Sant Just socialment digne, territorialment connectat, mediambientalment equilibrat, econòmicament dinàmic, culturalment actiu i compromès amb la mobilitat sostenible i eficient.

Tinc la sort i, al mateix temps, l'enorme responsabilitat de liderar aquest grup magnífic de persones que volen dedicar el seu temps a millorar el poble. No els podem decebre.