Dolors Bassa, una grandíssima consellera

Dolors Bassa, una grandíssima consellera
Dolors Bassa, una grandíssima consellera

Avui hem conegut, amb en Ferran Tost, la conseller Dolors Bassa. Ens hem sorprès molt perquè la conseller venia a inaugurar un nou centre de treball de Solidança de 4.000 m2 pensada per la reutilització d’aparells elèctrics i electrònics i que donarà feina a quaranta persones en situació social de vulnerabilitat.

Bé, com és habitual ens van avisar de l'acte i de la visita de la consellera i ens disposàvem a assistir-hi de manera protocol·lària com sempre que es tracta d'un acte que no és propi de cap regidoria d'ERC.

La sorpresa va venir quan es van posar en contacte amb nosaltres des del Departament de Treball, Afers Socials i Familia i ens van comunicar que la conseller vindria amb més temps per poder xerrar una estona amb el grup municipal d'ERC.

Va ser tot un detall perquè ens va permetre parlar sobre la imminent entrada en vigor de la Renda Garantida. A quanta gent de Sant Just afectarà la nova normativa, com s'hi podrà accedir, de quia quantitat parlem... 

D'altra banda ens va permetre conèixer una persona propera, informada, decidida, preocupada per millorar el benestar dels més vulnerables. Una donassa, mereixedora de tots els elogis.