Perquè vull ser alcalde de Sant Just

Per demostrar que encara hi ha gent honesta que de debò treballa per construir un país i un poble més progressista, una societat més oberta i un futur més just.

Ha arribat el moment de fer el salt quantitatiu i qualitatiu a Sant Just Desvern i de guanyar, de ser la força majoritària a l’Ajuntament liderant un Govern municipal que desplegui un projecte i unes propostes basades en:

  • Construir una societat més justa, fomentant la igualtat d’oportunitats, la redistribució de la riquesa i la independència econòmica de les persones.
  • protegir i enfortir els espais de sobirania sumant governs disposats a protegir i enfortir cadascuna de les eines que permès cohesionar la societat del nostre país.
  • fomentar totes les formes de participació política i l’assumpció de responsabilitats socials.
  • combatre les forces que amenacen amb convertir el país en una societat allunyada de la igualtat d’oportunitats.

Hem de fer polítiques republicanes des de les institucions per tal d’afavorir el progrés i la cohesió social de la ciutadania. I fer-ho amb la seva participació i implicació en l’elaboració i el desplegament de les polítiques públiques.

Hem de seguir ajudant persones aturades, joves, gent gran que dia a dia fan mans i mànigues per ensortir-se'n en moments de màxima dificultat.

És urgent fomentar l'emprenedoria i els eixos comercials i revitalitzar els polígons. Hem de seguir fent tot el que està a les nostres mans per ajudar aquells que més pateixen.

El nostre futur depèn molt de l’educació que donem als més joves. És bàsic fer un bon acompanyament escolar, implicant famílies i teixit associatiu en el desenvolupament personal i educatiu.