DIARI DE LES ELECCIONS. DIA 2

Ja tenim organitzat i en marxa l'equip de campanya. Ens cal una bona coordinació i una bona direcció entre els dos partits per poder tenir èxit el 22 de maig. I no tinc cap dubte que l'equip humà que s'ha posat al capdavant ho aconseguirà, amb molt d'esforç i de sacrifici.

La direcció de campanya coordinarà les quatre comissions que s'han creat: economia, programa, organització i comunicació. Des d'aquesta setmana, doncs, funcionem com un sol equip! Les comissions funcionen de manera autònoma però la trobada de coordinació i direcció de campanya es manté en els dilluns al vespre.

Per començar, el número 2 de la llista, l'Andreu Gimeno, i jo mateix, ens veurem cada dimarts des d'ara i fins al maig amb gent del partit que ha tingut experiència anterior com a regidor a l'Ajuntament. Hem d'aprendre dels que més en saben, sense vergonyes i sumant esforços. I també farem trobades sectorials amb experts en cada tema. La primera, amb la JERC, que ja té bastant avançat el seu programa.

L'acte de presentació de la candidatura serà el diumenge 13 de març, amb la calçotada al Casal de Joves de Sant Just. El tiquet costa 20€, que serviran per finançar la campanya, i ens hi trobarem a partir de les 12 del migdia. Presentarem el nom de la coalició, l'equip de campanya i els membres de la llista.