Perfil

Perfil
Perfil
Lloc i data de naixement
Barcelona, 18 de maig de 1981

Formació i trajectòria personal
Sóc llicenciat en Humanitats per la Universitat Autònoma de Barcelona (2004), postgrau en Gestió Cultural per la Universitat Oberta de Catalunya (2006) i Màster en Govern Local també per la Universitat Autònoma de Barcelona amb una nota final d'Excel·lent.
 
He treballat com administratiu a la Institució de les Lletres Catalanes i al Departament de Cultura de la Generalitat entre el 2005 i el 2007, any en que m'incorporo com a responsable de Comunicació i premsa de la Institució de les Lletres Catalanes, fins al 2015. Al 2013 em nomenen responsable de Comunicació de la celebració de l'Any Espriu (2013).

He fet de professor del curs Eines d'internet per a la difusió i gestió del patrimoni, la literatura i les arts, fet a través de Facebook l'any 2010. He participat, sempre que he pogut, en diferents cursos de formació sempre amb el tema central de la gestió cultural, la comunicació i la innovació en l'administració.

Trajectòria cívica
Vaig ser membre i impulsor de la plataforma d'afectats de les obres dels habitatges de Mas Lluí (2007-2011).

Trajectòria política
Sóc militant d’ERC i Secretari de la Sectorial de Cultura d'ERC.
 
Trajectòria institucional
Des del 2011 sóc regidor portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Sant Just i regidor de cultura i patrimoni. A partir del 2015 segueixo sent portaveu i assumeixo les regidores de cultura, patrimoni, seguretat ciutadana, participació i relacions institucionals.