DIARI DE LES ELECCIONS. ANEM JUNTS PER SANT JUST

Aquest és el nom de la candidatura a les eleccions municipals que presentem des de la secció local d’Esquerra a Sant Just Desvern conjuntament amb els companys de Reagrupament Independentista i ciutadans independents que tindré el goig d’encapçalar gràcies al suport de les executives i les assemblees dels dos partits. Es tracta d’un acord històric ja que feia més de 20 anys que la secció local d’Esquerra Republicana no es presentava en coalició amb cap altre formació política.

La presentació de la candidatura la vam fer el passat 13 de març durant la tradicional calçotada per la indepdendència organitzada al Casal de Joves. Vam poder comptar amb el suport de Rut Carandell, vicepresidenta de Reagrupament, i d’Anna Simó, portaveu del Grup Parlamentari d’Esquerra, que van destacar l’encert que suposa sumar esforços en uns moments gens fàcils per al món municipal. Les dues regidores d'Esquerra a l'Ajuntament, Muntsa Prat i Nuria Galofré, també van tenir unes paraules de suport a la candidatura.

L'Andreu Gimeno, número dos de la llista, va explicar que des de Reagrupament Independentista a Sant Just consideren que no té sentit la presència de diverses forces independentistes a les eleccions municipals, i que el més lògic és presentar una única proposta comuna.

Per part meva he de dir que em fa molt il·lusió acceptar aquest repte, que encaro amb optimisme i amb ganes de treballar, sense perdre de vista la realitat i sabent que ens tocarà viure una època molt complicada i acceptant que no ho sabem tot i que hem d’aprendre de tothom qui vulgui col·laborar.

Estic convençut que des de Junts per Sant Just farem una campanya diferent, basada en els projectes i no en els personalismes, aportarem idees noves i fresques, compromís i una visió més oberta i dinàmica de la política municipal.

Però el compromís no acabarà el 22 de maig sinó que continuarà durant els 4 anys de la propera legislatura. El meu personal i el de tot l'equip que hi haurà darrera la campanya, encapçalat per la Montse Molinero i amb l'Isma Cuevas, el Bernat Macià, en Ferran Tost i en Xavi Amadó. Ells seran la punta de llança de tot el grup de gent que vulgui unir-se al projecte.

Ens posem a la vostra disposició, per treballar per aconseguir un poble millor. Junts per Sant Just.