DIARI DE LES ELECCIONS. LA FOTOGRAFIA

Dissabte 26 de febrer al matí em vaig calçar la camisa blanca i la jaqueta d'un dels vestits i vaig agafar el JustMetro i la L3 a "Zona Universitària" fins a la parada de “Tarragona” per arribar-me a la seu Nacional d'Esquerra. Em van convocar per fer la fotografia oficial de campanya. És la que adjunto i la que encapçala el bloc i la pàgina de Facebook. Què us sembla?

Vaig arribar amb prou temps i em vaig haver d'esperar al meu torn i a que passin els companys i companyes que hi havia davant meu. De seguida, però, em va tocar el torn del maquillatge, requisit indispensable a l'hora de prendre la imatge. Com a la documentació que em van fer arribar el dia abans ja avisaven que no hi hauria servei de perruqueria, la tarda abans vaig anar a fer-me un repaset, per quedar presentable.

La sessió va ser ràpida i indolora però pensava que resultaria més senzill, la veritat. El somriure em tremolava. No és fàcil, quan s'està nerviós per voles quedar perfecte, estar relaxat i transmetre simpatia i confiança. Crec, però, que al final ho hem aconseguit.