L'ALTRA CARA DE LA MONEDA

Tot sempre és més fàcil des de la distància. Més còmode. I sobretot en els temps difícils que corren, econòmica i políticament.

Ja deu fer un parell d'anys que col·laboro amb la secció local d'ERC a Sant Just Desvern, gestionant els temes de comunicació, assessorant les regidores en aquest sentit, escrivint articles per a la revista de la secció local i per al Butlletí Municipal i gestionant el web. He vist i aprés coses. Potser no les suficients però sí lo just com per acabar-me de convèncer que es poden canviar coses, si un creu en una idea poderosa, per simple que sigui.

Per això vaig proposar a l'Executiva local del partit que considerés la opció de presentar-me com a cap de llista. Per aportar coses noves i idees fresques, tant a la campanya com al consistori, a l'oposició o al Govern. Després de molts mesos de deliberacions s'ha acceptat la proposta que, ahir mateix, va referendar l'assemblea local. Per tant, seré el candidat de la coalició d'Esquerra i Reagrupament a Sant Just Desvern. El nostre número 2, de Reagrupament, serà l'Andreu Gimeno.

El primer que ens caldrà fer serà estar disposats a aprendre molt. Ens hem de deixar ensenyar per la veu de l'experiència. I, paral·lelament, ens caldrà fer una redistribució de tasques dins la secció local perquè algú haurà d'assumir la feina comunicativa. Els dilluns és els dies que tenim reunió de campanya amb els companys de Reagrupament.

És per això que des d'ara i fins al 22 de maig, aquest bloc serà un dietari sobre tot el que es pugui explicar de les reunions de coordinació de l'equip, la pre-campanya i la campanya. Després, ja veurem. De moment mantinc el meu bloc personal (http://sergi-segui.blogspot.com) on, a la barra lateral de la dreta trobareu un plugin perquè es puguin llegir els meus Tweets.

La veritat és que em sento molt més còmode treballant a la cuina. Però calia posar fil a l'agulla i era el moment. És engrescador tot i que segurament hauré de fer molts sacrificis. He de canviar el xip. No és el mateix cuinar que posar la cara a la recepta.

Espero no decebre ningú. Crec que si em mantinc fidel als meus ideals i treballo molt, ho aconseguirem.